Magasinering

Besvärligt att hitta extraplats

Välkommen till oss – företaget för dig som är i behov av magasinering i Lidingö.

I Storstockholm är det ofta besvärligt att hitta extraplats för förvaring till rimligt pris, det gäller både privatpersoner och företag. Vi har tillgång till många bra lagerlokaler till vettiga priser, oavsett vad du ska förvara och under hur lång tid det gäller. 

Förutom magasineringen så hjälper vi självklart också till med själva flytten till och från magasinet. Särskilt när man ska göra en större flytt och behöver få undan många och stora ägodelar så finns det mycket att vinna på att anlita en erfaren flyttfirma. Med vår långa erfarenhet av flyttning och magasinering så blir det inga problem. 

Vi vet hur vi ska ta hand om dina saker

Våra duktiga packare vet hur varje moment ska genomföras för att magasineringen ska bli så effektiv och säker som möjligt. Vi kan hjälpa dig på bästa sätt oavsett hur mycket du vill att vi ska magasinera åt dig. Viktigt att tänka på när du ska förvara dina saker är att packa tätt så att bohaget tar så lite plats som möjligt. Men naturligtvis bör man inte spara så mycket på emballage och annat packmaterial att man riskerar att något går sönder eller blir illa åtgånget vid flytt eller magasinering. Om du låter oss sköta förvaringen av dina saker så garanterar vi att du kan känna dig trygg.

Vi hjälper självklart även till med den flyttstädningen. Vi genomför våra städningar efter ett noga utformat städprogram och vi lämnar garanterat rent och fint efter oss.

Annorlunda upplägg

Vi arbetar alltid hårt för att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt. Därför lägger vi upp arbetet lite annorlunda än våra konkurrenter. Flexibilitet alltid i fokus för oss, och vi vill hela tiden kunna anpassa våra jobb efter kundens specifika krav. Varje flytt skiljer sig från den andra och kan se olika ut beroende på vilken person det handlar om. 

Vi jobbar snabbt men ändå noggrant och eftersträvar alltid högsta kvalitet. Vårt mål är att alla våra kunder ska känna sig trygga och kan slappna av och ägna sig åt sitt medan vi genomför flytten. 

Branschen förändras ständigt och vi arbetar medvetet med förnyelse för att hela tiden ligga i framkant. För att en flytt ska ske på ett så professionellt sätt som möjligt så fortbildar vi våra medarbetare kontinuerligt. Dessutom ser vi till att våra anställda får tillgång till ny teknik och utrustning som kan underlätta arbetet.

Säkerheten i fokus

Säkerheten är också viktig för oss. Inte minst när det gäller tunga lyft är det väsentligt att följa de regler som finns, då det kan vara ett riskfyllt arbete. Vi använder alltid rätt utrustning för att allt ska gå rätt till och för att garantera säkerheten. Detta gäller både för våra medarbetare och självklart för att dina tillhörigheter ska klara sig utan skador.  

Vi har under våra år i flyttbranschen skaffat oss stor erfarenhet och den rutin och kunskap som behövs för att genomföra alla former av flyttar på ett så bra sätt som möjligt . När vi genomför en flytt ska det alltid gå smidigt och effektiv till väga, oavsett vad som ska flyttas, packas, transporteras eller magasineras. 

 

Ska du flytta? Hos oss är dina tillhörigheter i säkert förvar!