Flytt och städ

Våra övriga tjänster

Vid sidan om magasinering så erbjuder vi även dessa tjänster: 

Flyttstädning

En flyttstädning är ett tidskrävande och ansträngade jobb. Om det inte är ordentligt städat kan det bli problem när den nya boenden flyttar in. Vi genomför flyttstädningar enligt våra egna, noga utprovade, program med checklistor och vi rengör hela bostaden noggrannt. Vi kan alltid garantera ett bra städresultat för den nya bostadsinnehavaren.

Packning

Viktigast när man förbereder en flytt är att packa på rätt sätt. Glas, porslin och andra ömtåliga tillhörigheter bör emballeras noga och packas i flyttkartonger. Tavlor kan man packa i speciella tavelkartonger som vi tillhandahåller. 

Hängande kläder kan vi transportera i flyttgarderober som är speciellt framtagna för detta syfte. Bubbelplast är också ett bra emballeringsmaterial för glasskivor och andra ömtåliga föremål.

Vill kunden packa bohaget på egen hand erbjuder vi flyttkartonger och emballeringsmaterial. Om ni packar själva så täcks det dock inte av våra försäkringar, ska vi ansvara för innehållet i kartongerna så gäller det att vi utfört packningen själva. 

Flytt

Vi kan hjälpa dig med allt det praktiska runt flytten, så att det blir mindre betungande för dig. Vi kan hjälpa till med att packa dina möbler och andra tillhörigheter och hjälper även till med att röja och kasta ut saker både före och efter flytten. Vi gör allt med gott humör och med kundens bästa för ögonen. Vi erbjuder vår flytthjälp i Lidingö och hela Storstockholm.

Hör av dig till oss så kommer vår besiktningsman till er. Efter besiktningen kan han komma med råd inför er flytt och därefter ett prisförslag. 

 

 

Ska du flytta? Hos oss är dina tillhörigheter i säkert förvar!